Mutlu çocukların

mutlu okulu...

Bademler Köyü Koleji'nde Dr. Maria Montessori'nin ortaya koymuş olduğu sistemin ışığında, İzmir'de deneyler ve bireysel deneyimler üzerine kurulu, her çocuğun kendi hızına göre ayarlanmış bir öğretim sistemi kurduk.

​Çocuklarımızın okulda sadece akademik değil, hayat eğitimi almalarını hedefliyoruz.  Ev işlerinden tamirat işlerine, hayvan bakımından sebze meyve yetiştiriciliğine kadar dünyamızın

bir parçası olmayı her yönü ile yerinde öğreniyorlar.

Mutlu Çocukların Mutlu Okulu

0.jpeg

İlk duyan siz olun!

Okulumuzla ilgili gelişmeler ve yeniliklerden en önce siz haberdar olmak, bizlerle iletişimde kalmak için mailing listemize üye olabilirsiniz.

Okul Broşürümüz

Okul Broşürümüzü görüntülemek

için simgeye tıklayınız.

Bademler Köyü Koleji

bir "National Geographic Learning"

Eğitim Ortağıdır.

Bademler Köyü Koleji,

"Global Association of Montessori Education and Sport" Montessori Oyunları Programı Üyesidir.

Covid19 Prosedürümüz

Bademler Köyü Koleji Covid19 Uygulama Prosedürleri Dokümanını görüntülemek için simgeye tıklayınız.

Adres:

15003. Sokak, Bademler, Izmir