Akademik Kadromuz

Montessori 3-6 Yaş Eğitmeni

Okulumuzun kurucusu Melis Kurtel Emin,

aynı zamanda 3-6 ve 6-12 yaş dönemleri için

AMI diplomalı Montessori eğitmenidir.

hülya sarı resim1_edited.jpg
G. Hülya Sarı

Okul Müdürü

Gazi Üniversitesi Mesleki Eğitim Fakültesi Endüstriyel Sanatlar bölümü mezunu olan Okul Müdürümüz Hülya SARI 28 yıllık öğretmenlik yaşamının 18 yılını yönetici olarak geçirmiştir. Felsefe olarak Montesorri yaklaşımını benimseyen bir okul müdürüdür.

SULTAN SERAP ATEŞ RESİM.jpg
Sultan Serap Ateş

Anasınıfı Öğretmeni

Çocuk Gelişimi Bölümü mezunu olan Sultan öğretmenimiz 6 yıllık AMI Montessori eğitim ve deneyimi ile çocuklarla Montessori materyelleri üzerinde çalışmalar yapmaktadır. Aynı zamanda bitki ve botonik ile ilgilenmekten büyük keyif alır.

610d90b6-9ec7-453b-b091-290582530fb6.jpg
Sıla Doğan

Anasınıfı Öğretmeni

Atatürk Üniversitesi Çocuk Gelişimi Bölümü mezunu olan Sıla öğretmenimiz,bir taraftan çocuklarla mutfak çalışmalarını yürütürken diğer taraftan da eğitsel deney çalışmalarını sürdürmekten büyük keyif alır.

Dilara Küçük 01.jpg
Dilara Küçük

İlkokul Sınıf Öğretmeni

Dokuz Eylül Sınıf Öğretmenliği mezunu olan Dilara Öğretmen, fotoğrafçılık ve mağaracılık ile ilgileniyor. İzmir Mağara Araştırma Derneği üyesi olan Dilara, okulumuzda Drama Kulübünü yürütüyor.

Anıl Yalçın 01.jpg
Anıl Yalçın

Türkçe Öğretmeni

Aynı zamanda çok başarılı bir karikatür sanatçısı olan Anıl Öğretmenimiz, okulumuzda Türkçe öğretmenliği yapmaktadır. Çocuklarımızla Karikatür Kulübünü yürütür ve çeşitli çalışmalar üretir.

renk-reece.jpeg
Renk REECE

İngilizce Öğretmeni

Hem Amerika, hem de Türkiye'de anaokulundan yetişkinlere kadar  25 yılı aşkın süredir  öğretmenlik tecrübesi olan Renk, İngilizceyi öğretirken dili sevdirmenin önemini bildiği ve dilin kalıcı olması için eğlenceli oyunlar, aktiviteler kullanmayı sever. Ayrıca tığ işi örgü ve diğer elişlerin yapmayı, hayvanları, doğayı, bitkileri, çiçekleri seven Renk seyahat etmekten ve farklı ülkeleri görmekten zevk alır.

Melis Köklü 01.jpg
Melis Ünsalan

Fen Bilimleri Öğretmeni

Celal Bayar Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü mezunu olan Melis Öğretmenimiz, okulumuzda fen bilimleri eğitimi vermekte, öğrencilerle deney ve gözlem çalışmaları yapmakta ve aynı zamanda Bilim ve Teknoloji Kulübünü yönetmektedir.

YAĞIZ S. ALTINPINAR RESİM.jpg
Yağız Altınpınar

Sosyal Bilgiler Öğretmeni

Dokuz Eylül Üniversitesi Tarih bölümü mezunu olan Yağız öğretmen, aynı zamanda tiyatro ile ilgilenmektedir.

Şenol_Koruk_01.jpg
Şenol Koruk

Müzik Öğretmeni

Müzik öğretmenimiz Şenol, Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi mezunudur. Gitar dersleri de veren Şenol, okulumuzda çocuklarla duyusal çalışmalara ağırlık vererek çeşitli enstrümanlar üretir ve çocuklarımızla aynı zamanda Ses Tasarım Kulübü’nde seslendirme ve ses efektleri çalışır.

talha-demiral.jpg
Talha Demiral

Görsel Sanatlar Öğretmeni

9 Eylül Güzel Sanatlar Fakültesi mezunu olan Talha öğretmenimiz, bir yandan bireysel sanat çalışmalarına devam ederken bir yandan da yol bisikleti sporu ile uğraşmaktadır. Okulumuzda da görsel sanatlar atölyesinde çocuklarla proje bazlı çalışmalar sürdürmekten hoşlanan Talha, aynı zamanda okulumuzun  resim kulübünü yürütüyor.

ÇAĞDAŞ DEMİR RESİM.jpg
Çağdaş Demir

Beden Eğitimi Öğretmeni

Marmara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi mezunu olan Çağdaş öğretmenimiz, Köln Spor Akademisinde 2 yıllık eğitim ve aynı zamanda İsviçre'de dil eğitimi almıştır. Fitness ve pilates eğitimenliğinin yanı sıra    10-15K maraton koşucusu olan Çağdaş, okulumuzda kids pilates ve yoga çalışmaları yapmaktadır. Aynı zamanda takım sporlarıyla ilgilenmekten büyük keyif alır.

Selin_Tokgöz_01.jpg
Selin Tokgöz

Hemşire

Selin Hemşiremiz, okul revirinde çocuklarımızın gün içindeki ufak tefek oluşabilecek kazalarda yardımına koşar ve çocuklarımızı düzenli bir şekilde sağlıklı beslenme, temizlik, diş bakımı, vb. konularda bilgilendirmek için onlara sunumlar yapar.