2019 - 2020 Akademik Kadromuz

Anıl Yalçın

Okul Müdürü

Türkçe öğretmeni olan müdürümüz, aynı zamanda çok başarılı bir karikatür sanatçısıdır. Çocuklarımızla Karikatür Kulübünü yürütür ve çeşitli çalışmalar üretir.

Melis Ünsalan

Müdür Yardımcısı

Celal Bayar Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü mezunu olan Melis Öğretmenimiz, okulumuzda fen bilimleri eğitimi vermekte, öğrencilerle deney ve gözlem çalışmaları yapmakta ve aynı zamanda Bilim ve Teknoloji Kulübünü yönetmektedir.

Asuman Bayhan Karabacak

Psikolog

Gelişimsel psikoloğumuz Asuman Bayhan Karabacak, çocuklarımızla hem rehberlik saatleri düzenler, hem de onların danışabilmeleri için çocuklarımıza her zaman kapısı açıktır. Çocuk-aile-okul üçgenindeki sağlıklı işleyişe önem verdiğimiz kurumumuzda Asuman Hanım bu üçgen içinde önemli bir köprü rolü üstlenmiştir. Ayrıca doğa sporları yapan Asuman Hanım, çocuklarımızla Doğa ve İzcilik Kulübü’nü yürütür.

Yasemin Elmas

Ana Sınıfı Öğretmeni

Eskişehir Anadolu Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği mezunu olan öğretmenimiz, çocuklarla iyi iletişim kurar ve onlarla eğitici oyunlar hazırlar.

Fahriye Yurdem Akdı

Ana Sınıfı Öğretmeni

Atatürk Üniversitesi Çocuk Gelişimi Bölümü mezunu olan öğretmenimiz, fotoğrafçılık ve binicilikle ilgilenir, yüksek enerjisiyle çocuklarla çok yönlü çalışmalar yapar.

Erdoğan Özbağçıvan

Ana Sınıfı İngilizce Öğretmeni

Erdoğan Öğretmenimiz anasınıfı çocuklarıyla çalışmalarında keyifli keşiflere imza atar. Triatlon koşan Erdoğan Öğretmen dinamik enerjisiyle çocuklara enerji katar.

Melis Kurtel Emin

Montessori 3-6 Yaş Eğitmeni

AMI Vakfı’ndan 3-6 yaş grubu için eğitmenlik diploması olan Melis, anasınıfı öğrencileri ile Montessori saatlerinde çalışır.

Şeyda Topaloğlu

İlkokul Sınıf Öğretmeni

Dokuz Eylül Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği mezunu olan Şeyda, okumayı çok sever ve okulumuzda Yemek Pişirme Kulübü’nü yürütür. Çocuklarımızla her Cuma kulüp saatinde lezzetli yemekler çıkartırlar!

Şilan Murat

İlkokul Sınıf Öğretmeni

Dokuz Eylül Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği mezunu olan Şilan, okulumuzun Drama Kulübü’nü yürütür ve yüksek enerjisi ile çocuklarla dinamik etkinlikler üretir.

Dursun Yunus Kılıç

İlkokul Sınıf Öğretmeni

Dokuz Eylül Sınıf Öğretmenliği mezunu olan Dursun Öğretmen’imiz, okulumuzda ayrıca Bilim ve Teknoloji Kulübü’nü yürütür ve çocuklarımızla çeşitli deneylere imza atar!

Dilara Küçük

İlkokul Sınıf Öğretmeni

Dokuz Eylül Sınıf Öğretmenliği mezunu olan Dilara Öğretmen, fotoğrafçılık ve mağaracılık ile ilgileniyor. İzmir Mağara Araştırma Derneği üyesi olan Dilara, okulumuzda Şilan ile beraber Drama Kulübünü yürütüyor.

Gülfidan Uslu

İlkokul Sınıf Öğretmeni

Selçuk Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği ve Alman Dili ve Edebiyatı mezunu olan öğretmenimizin matematik konusunda materyal geliştirme yarışmasında ilçe birinciliği bulunmaktadır. Ayrıca okulumuzun Matematik Kulübünü yönetir.

Suat Bakır

İlkokul Sınıf Öğretmeni

Celal Bayar Üniversitesinden mezun olan öğretmenimiz, okumayı çok sever, edebiyatla ilgilenir. Ayrıca Mental Up Kulübünü çalıştırarak çocukların düşünme becerilerini geliştirmeyi amaçlar.

Ege Tuna

İngilizce Öğretmeni / İngilizce Bölüm Başkanı

İngilizce öğretmenimiz Ege, Şeyda Öğretmen ile beraber Yemek Pişirme Kulübü’nü yürütür. Ayrıca çok güzel bir sesi vardır, şarkı söylemeyi sever :)

Ryan O'Mahony

İngilizce Öğretmeni / Spor Öğretmeni (JumpStart Türkiye)

Avustralya vatandaşı olan Ryan, JumpStart Türkiye’nin kurucusu ve yöneticisidir. Okulumuzda Ryan, çocuklarımızla spor derslerini İngilizce olarak sürdürürken, İngilizce öğretmenliği sertifikası sayesinde, haftanın 4 gününü anasınıfı ve ilkokul öğrencileri ile günlük akışlarının içine İngilizceyi entegre ederek geçirir.

Umut Muzaffer Akpınar

İngilizce Öğretmeni

İngilizce öğretmenimiz Umut, İngilizce öğretmenliğinin yanında ayrıca çok güzel gitar çalar ve çocuklarla keyifli saatler geçirirler.

Sercan Küçük

Müzik Öğretmeni

Yüzüncü Yıl Üniversitesi Eğitim Fakültesinden mezun olan öğretmenimiz, derslerinde Orff eğitim metodunu kullanarak çocukların işitsel ve bedensel gelişimlerini sağlar. Çocuklarımızın yaratıcılığını geliştirirken eğlenerek öğrenmelerine yardım eder.

Şenol Koruk

Müzik Öğretmeni

Müzik öğretmenimiz Şenol, Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi mezunudur. Gitar dersleri de veren Şenol, okulumuzda çocuklarla duyusal çalışmalara ağırlık vererek çeşitli enstrümanlar üretir ve çocuklarımızla aynı zamanda Ses Tasarım Kulübü’nde seslendirme ve ses efektleri çalışır.

Selin Tokgöz

Hemşire

Selin Hemşiremiz, okul revirinde çocuklarımızın gün içindeki ufak tefek oluşabilecek kazalarda yardımına koşar ve çocuklarımızı düzenli bir şekilde sağlıklı beslenme, temizlik, diş bakımı, vb. konularda bilgilendirmek için onlara sunumlar yapar.

Adres:

15003. Sokak, Bademler, Izmir