Sosyal Sorumluluk Projeleri

Eğitim felsefemiz ve programlarımız çerçevesinde, Okul Aile Birliğimiz ve öğrencilerimiz ile birlikte hazırladığımız ve yürüttüğümüz çeşitli sosyal sorumluluk projelerine çok değer vermekteyiz. Bireysel olarak "kendini gerçekleştirme" ile birlikte, bir başkasına ve içinde bulunduğumuz topluma hizmette bulunmayı da eğitim yaklaşımımızın önemli bir parçası olarak görüyoruz.

2020 yılındaki ilk büyük çaplı sosyal sorumluluk projemizi "Minik Eller Yardım Ediyor" başlığı altında iki ayrı alt kategoride olmak üzere Şubat ayında gerçekleştirdik. "İyilik Bulaşıcıdır, Bir İyilik de Sen Yap" sloganı ile yola çıkarak hem LÖSEV ile İyilikler Çarşısı için kitap, kırtasiye malzemeleri, oyuncak, mutfak malzemeleri, havlu, battaniye, nevresim, ayakkabı vb. eşyalar; hem de 24 Ocak 2020 tarihinde gerçekleşen Elazığ depreminin açtığı yaraları sarmaya yardımcı olmak için temel besin maddeleri, paketlenmiş gıda ve benzeri erzak topladık.

Tüm öğrencilerimizin ve ailelerimizin özverili çalışması ile oldukça büyük bir katılım sağlanan yardım projelerimizde toplanan yardımları düzeleme, kolilere yerleştirme, araçlara yükleme ve gönderilmesine kadar tüm aşamalarda öğrencilerimiz aktif olarak görev aldı ve gönderilerle birlikte kalpten mesajlarını ve resimlerini de eklemeyi unutmadılar.