Hikayemiz

Bir anne tarafından çocukları ve ihtiyaçlarını odağına alarak kurulan okulumuz, büyük bir aile gibidir. Köy halkından oluşan personelimiz çocukların sağlıklı ev yemekleri yemeleri için çalışmakta, bahçıvanından güvenlik personeline tümü, çocukları isimleriyle ve biricik yönleriyle çok yakından tanımaktadırlar. Tüm çalışanlarımız çocuklarımızla iletişim dili ve yaklaşımları açısından her sene özel eğitimden geçmekteler ve hepsi çocuklarımıza eşit mesafede olup adil iletişimi öncelik edinmişlerdir.

Eğitim personelimiz ise hem sınıf içi çalışmalarla hem de hizmet içi eğitimlerle sürekli Montessori metodu çerçevesinde gelişmekteler. Amacımız çocukları tanıyarak onları izlemek ve gelişimsel ihtiyaçlarına akademik ve sosyal anlamda cevap vermek.

Tüm bunları yaparken fiziksel çevremizden de en üst seviyede faydalanıyoruz. İzmir’de olmamızın avantajını kullanarak eğitimimizi hem sınıf içerisinde hem de sınıf dışarısında doğayı gözlemleyerek ve doğa ile çalışarak yürütüyoruz.

Sonuç olarak Montessori eğitiminin üç direğini olan çocuk-yetiştin-çevre üçgeninin ayaklarını en dengeli şekilde okulumuzda yaşatıyoruz.

WhatsApp Image 2018-12-11 at 16.10.30.jp